Какво всъщност е това и кои сме ние?

img1

Създаден през 2013 година, това е един нов проект, реализацията на който започна с проектиране, построяване и оборудване на най-новата и най-модерна база за автомобилно боядисване в страната. Находяща се в град Варна, Западна промишлена зона, тя е разположена на площ от 1628 кв.м. Най-скъпото и най-модерно оборудване на базата я превръща във високотехнологичен център с най-голяма инвестиция в региона. Това, с което ние започваме е все още мечта за много от „конкурентите“ в бранша, за други – ще остане завинаги утопия.

Водени от последователната си и целенасочена фирмена политика „ONYX COLORS” залагаме на модерните европейски стандарти в цялостното обслужване на клиента. Това може да бъде постигнато с модерно оборудване, знаещи и можещи специалисти и непрекъснат процес на обучение и квалификация на персонала.

Цялостното високотехнологично оборудване на сервиза е от сертифицирани доставчици като: USI ITALIA; Rotary Lift; Spanesi; USAG; WÜRTH; Chicago Pneumatic; GYS; Cebora; Festool; 3M; FINIXA; APAC; OMCN; FIAC; Kärcher; HÖRMANN. Модерните съоръжения, с които разполага „ONYX COLORS” са необходими не само за цялостна диагностика на  автомобила, но и за покриване на високите критерии на клиентите за бързо и качествено обслужване. Месечният капацитет на сервиза е над 200 автомобила. Екипът от добре подбрани и висококвалифицирани кадри е още една гаранция за клиента, че „ONYX COLORS” сме техният надежден и сигурен партньор.

За да се постигне перфектния резултат в рефиниша трябва да бъдат използвани първокласни автотенекеджийски и автобояджийски продукти и системи. Нашият партньор, PPG Industries, е високо уважаван глобален доставчик на бои за серийното боядисване на голям брой автомобилни марки. Концернът PPG е основан през 1883 в Питсбърг Охайо – САЩ , разполага с повече от 150 завода и оперира в повече от 60 страни. В PPG работят над 30 000 служители в 21 страни в целия свят.

Два  от всеки три автомобила в целия свят са боядисани с PPG !

img2

PPG е единственият доставчик на боя и материали за Ferrari. Всички нужди на този фантастичен завод за боядисване са удовлетворени от PPG.

И за мениджъра на сервиза, и за собственика на автомобила най-важния тест за продуктите за рефиниш е точността на цвета. В това отношение PPG превъзхожда всички.

Всяка продуктова линия има препоръчителна техника на нанасяне. По този начин постигаме едни и същи техники да се ползват при тестовете в заводите, при оценка на цветовото съответствие, от  производителите на цветните мостри и от клиентите на PPG.

Само най-добре организираните и ръководени сервизи имат шанс да отговорят на високите очаквания на клиента днес. Нашата концепция за добре развиващ се бизнес е не само да разгърнем пълния потенциал на центъра, но и постоянно да оптимизираме работните процеси, за да сме в състояние да предложим на клиента най-доброто качество на най-ниски и конкурентни цени. Именно, за да постигнем тази организация и оптимизация на работния цикъл, „ONYX COLORS” сме разработили собствена софтуерна управленска програма, позволяваща на административния персонал и ръководството планиране, цялостно наблюдение и управление на производствения процес и финансовата дейност.

Надяваме се, вярваме и ще работим упорито и целенасочено за това „ONYX COLORS” да станем най-предпочитания автотенекеджийски и автобояджийски център във Варна, а и …. Вашият застраховател знае за нас.